Γρανίτσα ΕυρυτανίαςΛιθόραμα

Στην δυτική Ευρυτανία, στο χωριό Γρανίτσα, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον μόλις 18χλμ από την μοναδική λίμνη των Κρεμαστών και 15χλμ από το εξαιρετικό φαράγγι του Μπουζουνίκου, μπορείτε να βρείτε το Λιθόραμα Mountain Rooms.

Η Γρανίτσα είναι ένα πανέμορφο και συνάμα ιστορικό χωριό, γενέτειρα των Στέφανου Γρανίτσα και Ζαχαρία Παπαντωνίου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από τον Γρανιτσιώτη ποταμό και περιβάλλεται από την οροσειρά των Αγράφων, το νότιο κομμάτι της οροσειράς της Πίνδου.

Το Λιθόραμα είναι ένα πέτρινο κτίσμα του 2015 με 6 δωμάτια και βρίσκεται σε μια περιοχή όπου μπορεί κανείς να συνδυάσει την τέλεια και χαλαρωτική ατμόσφαιρα της υπαίθρου μαζί με τις μοναδικές δραστηριότητες μέσα στη φύση. Αφήστε το άγχος και την καθημερινότητα μακριά. Είναι το τέλειο κατάλυμα για να χαλαρώσετε και να έρθετε σε άμεση επαφή με τις ομορφιές της φύσης.

ΛΙΘΟΡΑΜΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο ισόγειο του Λιθόραμα Mountain Rooms βρίσκεται η ρεσεψιόν, όπου θα βρείτε πάντα κάποιον να σας υποδεχτεί και να σας εξυπηρετήσει. Στο ισόγειο επίσης βρίσκεται και ο χώρος πρωϊνού, όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωϊνό σας με μια μαγευτική θέα.

Η ευρεία ποικιλία από τοπικά προϊόντα προσφέρει μια αυθεντική γευστική εμπειρία, ενώ η ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργεί τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

ΛΙΘΟΡΑΜΑΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία που συνδυάζει την επιβλητική πανοραμική θέα από τα μαγευτικά βουνά των Αγράφων με την αγκαλιά του φυσικού περιβάλλοντος. Εδώ, θα βρεθείτε ανάμεσα στην ομορφιά της φύσης, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καθαρό αέρα και να διαλύσετε την καθημερινή σας ένταση.

Το υγρό στοιχείο της πισίνας σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον παρέχει την ευκαιρία για χαλάρωση και αναζωογόνηση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια απίστευτη θέα που κεντρίζει το ενδιαφέρον και σας καλεί να απολαύσετε κάθε στιγμή.